Добре дошли в къща за гости „Невена“ – Белоградчик!

В сайта на къща за гости „Невена“ Белоградчик ще намерите подробна информация и снимки на къщата за гости, и на най-известните туристически обекти в градa и района около Белоградчик.

Осигурява уют и спокойствие, необходими за пълноценна почивка, като най-често настаняваме само една компания. Препоръчваме да бъдете гости на Белоградчик и региона поне 3-4 дни (цените за групи с повече нощувки са отлични), за да имате време да разгледате повече забележителности, да почувствате чистия въздух и да не бързате от едно място към друго.

Изглед от терасата

Изглед от терасата

Указаните туристически обекти и забележителности в сайта ни са само част от възможностите за разходка сред чистата природа и спокойствието на нашия регион… можете да намерите още интересни места, ако търсите нещо по-специфично!

Някои от забележителностите са включени в сайта по идея на вас – нашите гости! Ще се радваме да ни предлагате интересни места, които са ви харесали, за да ги препоръчаме на бъдещите ни посетители и гости на града. Ако сте направили хубави снимки, ще се радваме да ги споделите с нас и ние ще ги добавим в сайта!

За всички наши гости, посетили нашия сайт, предлагаме безплатна почерпка от нас – домашен градински чай и кафе, които ще приготвим за вас! 🙂

Най-често посетителите на тази страница търсят за: къща за гости белоградчик, цена къща за гости белоградчик.