Къща за гости Артес Къща за гости Артес Къща за гости Артес Къща за гости Артес Къща за гости Артес Къща за гости Артес Къща за гости Артес Къща за гости Артес

Първият етаж от къщата е предназначен и оборудван предимино за развлечения. Има голямо помещение разделено на холна част, оборудвана с камина, TV с кабелна, климатик, мека мебел, и друга част- кухня с трапезария. Тя е оборудвана с кухненски бокс с всичко нужно за приготвянето на храна, напитки и всичко необходимо за изкарването на една удобна почивка. Кухненският бокс е оборудван с вградени кухненски мебели със стъклокерамика, микровълнова фурна, хладилник, пералня, барплот. Има баня и тоалетна.

На първия етаж има голяма тераса (15 кв.м) чудесна за вечеря и забавления на открито. Красива гледка разкриваща хълма на пещерата "Магура", Връшка чука, езера, дори и силуетите на Румънските възвишения.

Вторият етаж от къщата е изцяло спално ориентиран. Има две стаи с по две легла и една стая със спалня и единично легло подходяща за тричленно семейство, например. Във всяка стая има климатик и TV с каблена телевизия. Етажът разполага с две тераси и чудесен изглед към града и скалите. Също така има баня и тоалетна.

Местоположение:
Цялата къща: -
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона